Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nwojtek: Kurde chłopie, ty nie masz pojęcia co zrobiłaby z Ciebie siłownia i dobra dieta. Masz niezłą budowę ciała i normalną twarz. Bez włosów na głowie ci do twarzy więc zakola nie są problemem, choć ja sam mam takie sięgające pleców. Nie słuchaj głupiego pierd*lenia ludzi tutaj, którzy cieszyliby się że odwaliłeś coś głupiego bo mieliby przez chwilę o czym gadać na mirko. Bierz życie w swoje ręce, podbij na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Nwojtek: ziomuś, specjalnie wstawiłeś zdjęcie do którego nie można się p-----------ć, z uwydatnionymi najważniejszymi walorami.

Prawda jest taka, że w tej chwili ruchasz laski jak popadnie i korzystasz z życia, ale za 10 lat jak libido zacznie nieco spadać i nie będziesz mógł sprostać tym wszystkim chętnym, obudzisz się ze świadomością, że jesteś sam i nigdy nie spotkałeś nikogo, kto by cię pokochał, bo wszystkim chodziło tylko o twoje ciało.
  • Odpowiedz
via Android
  • 14
@Barto_ w jakim sensie się użalam? Wpisy robie dla atencji ( szok i niedowierzanie. Co nie? xD ) bo w sumie i tak nic ciekawszego do roboty nie mam, a czas leci jak p------y. No i jest zajebiście, mi się to podoba, jak komuś to nie pasuje to nie mój problem, niech mnie da na czarno, nie dla niego to robie. Dla siebie, bo i tak bym to robił, a się
Nwojtek - @Barto_ w jakim sensie się użalam? Wpisy robie dla atencji ( szok i niedowi...

źródło: comment_1635286326RALnYTkHeym9uk7fvaFJ9j.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz