Aktywne Wpisy
wqeqwfsafasdfasd +279
Podawajcie swoje przykłady "genialnych rad" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
#neuropa #bekazprawakow #bekazpisu #ruchosmiugwiazd #liberalizm #platformaobywatelska #psl #polska2050 #polska #polityka #bojowkadonaldatuska
Komentarz usunięty przez autora
Ja wychodzę z tej karuzeli - nie chcę się kłócić bo uważam to za patologiczne kłótnie między zwolennikami Lewicy a KO/PL2050, czekamy 2 lata na kolejne wybory po przegranej opozycji znowu będzie ból istnienia ¯\_(ツ)_/¯
PiS 35%
KO + PSL + PL2050 + odpady z lewicy 45%
Konfederacja
@Szechter_: Głosując na lewicę raczej się nie doczekasz. Nie wiem na jaką Ty koalicję liczysz w której udałoby się obecnie przepchnąć te związki. Nawet nie ma pewności, że PIS przegra. Nie jest wykluczone, że w razie niedoboru poratuje ich szablami Konfederacja czy Lewica właśnie. Najlepsze na co możesz liczyć z takich koalicji to marnotrawienie państwowych środków i setki podatków oraz opłat.
A środowiska lewicowe zamiast się skupić właśnie na postulatach około związków partnerskich i walką z pisowską propagandą to idą w jakichś hardkorowych zaimkowych przygłupów. Środowiska lewicowe zanim osiągnęły pierwszy stopień próbują
@kuna999: przy 45% nie potrzeba nikogo do rządzenia przy d'honcie.
PiS 40%
KO 40%
Konfederacja 15%
@Szechter_: ale by was łeb rozbolał od uderzenia w próg XD
@Szechter_: myślę że milionych młodych chłopaków których ominął patologiczny pobór dzięki PO tak nie uważa. Na szkodników z Lewicy głosują tylko mega naiwniacy. Nikt kto ma godność nie będzie głosować na partię która na każdym kroku daje do zrozumienia, że w dupie ma mężczyzn, a parytety są ważniejsze niż kompetencje.
Jest 2021 rok, a wam nadal się wydaje że to wszystko może się udać bez zaangażowania wszystkich możliwych środków? Przecież nawet w "jednomandatowym" senacie jest przewaga jednego głosu.