Aktywne Wpisy
olcayn +273
Myślicie, że beka0 to szczyt bezczelnego rozdawnictwa? To patrzcie #!$%@? na to XDDD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Pierwszy raz od dwóch miesięcy pojawiło się coś innego niż "bezproduktywny" albo "nadwyrężenie" Jestem z siebie dumny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wstaję rano i co drugi dzień biegam 5km. Raz na dwa tygodnie godzinny bieg. Biegnę na samopoczucie.
@Nxtp
@sz-n
Widziałem tabelkę co może się pojawiać, po prostu zrobiło mi się miło jak takiemu ulańcowi jak ja pokazał coś innego niż "bezproduktywny" ¯_(ツ)_/¯
Nie jestem i nie będę zawodowcem, kolejny raz zacząłem biegać żeby się lepiej czuć fizycznie, do tego wjechała dieta i liczę że do końca roku uda się zrzucić jakieś 8kg
Fenix 6 Saphire.
Przy mojej pracy nie jest łatwo zrobić z tego styl życia. Ale i tak się przełamałem i zabieram ciuchy biegowe w delegacje i polubiłem się z bieżniami w hotelach (nadal nie lubię się z wysokimi temperaturami 8-12 stopni to moja ulubiona temperatura do biegania)