Aktywne Wpisy
calban +1267
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Kielek96 +115
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz
Jakie mam opcje oprócz gwarancji producenta? Pewnie jak się zgłosze do sklepu to odeślą do producenta. Jak to działa z rękojmią? Żałuję że nie wziąłem Samsunga, bo wszystko inne mam z Samsunga, drugi tv też i ani razu jeszcze nawet nie zamulił, plus ma więcej dodatkowych funkcji, których ten nie ma no i z------m trochę że go wziąłem. Idealnie dla mnie by było gdyby można było go oddać/wymienić nawet z dopłatą na inny telewizor, ale jak nie ma takiej możliwości to trudno.
#telewizory #rtveuroagd #prawo #prawokonsumenckie