Aktywne Wpisy
NaczelnyWoody +305
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Zarzutkkake +188
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Mirasy gram w ds1 po prawie 8 latach od premiery. Tym razem w remaster. Jak ulepszyć broń do plus 10. Co trzeba dać dla kowala? Jak odblokować nito. Mam naczynie władcy.
Musisz je polozyc przed drzwiami do gwyna. Zabiera Cie tam albo frampt z firelink shrine, albo jak chcesz alternatywne zakonczenie to drugi wonsz po pokonaniu 4 kroli w ruinach nowego londo (dlatego ten jeden wielki boss nie jest chroniony przeze to pole silowe)
@Cycor: https://darksouls.wiki.fextralife.com/Embers
Large Ember - Depths. Found in a chest behind
Jak zrobić +7?
+15 to u andre
Very Large Ember - New Londo Ruins. After lowering the water level, go up the staircase found in a corner of the room with the Mass of Souls closest to Valley of Drakes. Ember is on the third floor.
Mozesz sobie wpisac na YT to pewnie ktos na filmie pokazuje gdzie dokladnie.
Inni kowale sluza do zanoszenia innych zarow pod inne upgrady, andre
Jedynka jest znacznie trudniejsza niż trójka
@Cycor: jak dla mnie to cale te ulepszanie, mieszanie np +10 zwykla a +1 lightning, robienie broni z bosow itp jest strasznie przekombinowane, fajnie ze pozniej to zmienili
ta grafika sie przydaje