Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +194
i ja kocham takie miejsca w polsce właśnie
źródło: temp_file4568750733017339450
Pobierz
Sandrinia +18
Była ankieta o najprzystojniejszego mężczyznę w Cyberpunku i zwycięzcą okazał się Adam Smasher, brawa dla niego!(。◕‿‿◕。)
Nadeszła pora na ankietę na najładniejszą żeńską postać, zachęcam do głosowania ( ͡° ᴥ ͡°) z uwagi na mało miejsca w ankiecie proszę wpisywać w komentarzu swoje faworytki których brakuje
#cyberpunk2077 #gry #pytanie #ankieta
Nadeszła pora na ankietę na najładniejszą żeńską postać, zachęcam do głosowania ( ͡° ᴥ ͡°) z uwagi na mało miejsca w ankiecie proszę wpisywać w komentarzu swoje faworytki których brakuje
#cyberpunk2077 #gry #pytanie #ankieta
źródło: latest
PobierzNajładniejsza żeńska postać w Cyberpunku?
- Wakako Okada xd 9.8% (76)
- Maman Brigitte 0.6% (5)
- Judy Alvarez 18.5% (144)
- Lizzy Wizzy 2.6% (20)
- Meredith Stout 3.2% (25)
- Hanako Arasaka 3.9% (30)
- Panam Palmer 40.6% (316)
- Rogue Amendiares 4.0% (31)
- Songbird SoMi 6.5% (51)
- Alt Cunningham 10.4% (81)

Kilka razy dawałem mu szansę, sądziłem, że może wcześniej nie przeglądałem dokładnie, może nie zajarzyłem o co w tym przybytku chodzi. Za każdym razem jednak kończyło się tak, że przeglądałem wymięte ciuchy, niczym w lumpeksie. O cenach nawet nie wspomnę, załączony obrazek jest chyba wystarczająco wymowny.
Ostatnio, podczas wizyty w galerii handlowej zauważyłem kolejkę do TK.-Maxx, w której stało chyba ze 100 osób. Potrzebny był ochroniarz aby koordynować ten tłum. Pomyślałem wtedy, że może ja nie umiem "obsługiwać" tego sklepu. Może jest jakaś metoda, która pozwala z niego korzystać w jakiś sposób, dzięki któremu można kupić dobre rzeczy w dobrej cenie?
#tkmaxx #modameska #modadamska
źródło: comment_1635092522nqfmJfwXwJcV2nJIC24JGT.jpg
PobierzNormalnie rzeczywiscie ponad 2k wolaja wiec czym wie dziwisz?
Nie sprzedalo sie w sezonie 2020 to twraz sie pozbywaja bo non stop produkujaa kolejne i miejsce musi byc.
@jestem_wrr: co do tk maxx to nie umiem tam kupować bo jestem #teamszmateks, kaszmir i inne bajery za grosze wyczuje z daleka, a w tym sklepie się nie mogę odnaleźć xD
mam jedną rzecz z tk maxx i są to bardzo wygodne adidasy z