Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
Poznałem fajna dziewczynę na #tinder z innego miasta, ja 35, ona 33 w trakcie rozwodu, lekarka internista, biega w maratonach. I wykopki, powiedzcie mi, coś jest ze mną nie tak i może przesadzam czy co? #rozowepaski #zwiazki #rozwod
Pierwsza randka zabrałem ją na drinki. Gadka szmadka, ona się rozwodzi, chodzi do psychologa od 7 lat,mieszka sama z psem. Rozwodzi się bez winy pomimo że mąż (fizjoterapeuta) ją zdradził, dzielą
czechu92 +14
Moja pierwsza nocka z wykopem. Wiem tylko że mam nie tagować. Co wy tu zwykle robicie na nocnej?
Ludzie, #!$%@?, taka jest cena takich #!$%@? zabaw.
Co z tego, ze Walus jest #!$%@? miły. Dziwnym trafem, jak #!$%@? sie #!$%@? na motorze, to są komentarze „dobrze mu, dawca”, ale jak polazł żeby dostawać w ryj dla rozgłosu i potencjalnych pieniędzy, to och, a taki był miły, dzień dobry na klatce mówił.
Lubił adrenalinę i przypłacił za to życiem. Tak samo jak wielu motocyklistów, Mackiewicz czy inne #!$%@?-poszukiwacze adrenaliny.
#punchdown
@30062018: O to to. Chcącemu się krzywda nie dzieje.
@HansLanda88: tak, bo jest duży rozgłos, większe zasięgi reklamy
Napisałeś ten post celowo, bo wiesz ze wszyscy współczują temu