Rzadko jakiekolwiek nowości serialowe na platformach streamingowych wzbudzają u mnie poważniejsze zainteresowanie, że już o ekscytacji nie wspomnę. Po prostu świeżych tytułów jest za dużo, a w dodatku miewam poważne wątpliwości, czy ilość przekłada się tutaj na jakość. Jednak od każdej reguły musi chociaż raz na jakiś czas występować odstępstwo. W tym konkretnym wypadku wywołał je zwiastun serialu Dobry omen, współprodukowanego przez Amazon Studios oraz BBC Studios. Dużo słyszałam o stanowiącej pierwowzór książce Neila Gaimana i Terry’ego Pratchetta, równie starej jak ja, oraz o trwających od lat próbach zrealizowania ekranizacji. W pierwszej chwili pomyślałam sobie: „O, wreszcie się udało”. W drugiej: „O, zapowiada się bardzo ciekawie!”. W trzeciej zaś: „O JEZU, DAVID TENNANT!”. Recenzja serialu Dobry omen #seriale #serial #amazonprimevideo #ogladajzwykopem #nerdheim
Cześć, jesteście zainteresowani AMA wykładowcy na uczelni wyższej? Jestem dwudziestoparoletnim nauczycielem akademickim (do 30 r.ż. jeszcze dość daleko :)) i chętnie odpowiem na Wasze pytania :) #ama #studia #nauka #edukacja #uczelnia
Rzadko jakiekolwiek nowości serialowe na platformach streamingowych wzbudzają u mnie poważniejsze zainteresowanie, że już o ekscytacji nie wspomnę. Po prostu świeżych tytułów jest za dużo, a w dodatku miewam poważne wątpliwości, czy ilość przekłada się tutaj na jakość. Jednak od każdej reguły musi chociaż raz na jakiś czas występować odstępstwo. W tym konkretnym wypadku wywołał je zwiastun serialu Dobry omen, współprodukowanego przez Amazon Studios oraz BBC Studios. Dużo słyszałam o stanowiącej pierwowzór książce Neila Gaimana i Terry’ego Pratchetta, równie starej jak ja, oraz o trwających od lat próbach zrealizowania ekranizacji. W pierwszej chwili pomyślałam sobie: „O, wreszcie się udało”. W drugiej: „O, zapowiada się bardzo ciekawie!”. W trzeciej zaś: „O JEZU, DAVID TENNANT!”.
Recenzja serialu Dobry omen
#seriale #serial #amazonprimevideo #ogladajzwykopem #nerdheim