Aktywne Wpisy
przecietny_facet +79
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
drobne_na_taryfe +735
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Powiedz to w Izraelu, Singapurze czy UK xDDDddDdDffffDDdDdDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jcdx: Ciekawy argument, czyli ich trzeba izolować nie z medycznego punktu widzenia, tylko dlatego bo ktoś będzie miał „problem”. Zabawne że tacy ludzie mają prawa wyborcze.
Typie mam 30 lat i ostatni raz byłem w szpitalu jak mnie matka rodziła. Pokaż mi oświecony panie % hospitalizacji na katarek dla osób w moim wieku i skoncz #!$%@?ć o zapchanej służbie zdrowia. Ponad połowa dorosłych zaszczepione
27 lat, zdrowy jak kon, może się zaszczepie jak będę chciał lecieć na wakacje. Co was boli moje szczepienie? XD
@Jcdx: hej hej ja nie spałem na biologii. Jak mi zagraża straszna choroba o 0 śmiertelności dla mojej grupy wiekowej ?
Komentarz usunięty przez moderatora