Zapraszam do posłuchania utworu nowego projektu w którym uczestniczę - nasz zespół nazywa się 'Orkiestra Spokoju'. Gramy muzykę z pogranicza #ambient #minimalizm #modernclassical trochę muzyki improwizowanej/ #jazz. Na pewno jest to muzyka dobra do relaksu ( ͡°͜ʖ͡°)
Gramy w ciekawym składzie - puzon, kontrabas, piano, gitara i wokale. A w sobotę wystąpimy z pierwszym koncertem, w Warszawie - link do wydarzenia na FB
Będą leżaczki jak ktoś będzie chciał się wychillować na 100% ( ͡°͜ʖ͡°)
@pankos: sorki ale utwór zalinkowany kompletnie do mnie nie trafia ¯\_(ツ)_/¯ Bez ładu i składu i pomysłu. Leżaczki w końcu p----------a - wyborny pomysł.
@the_good_guy: jeszcze nie ( ͡°͜ʖ͡°) niedawno zaczęliśmy ten projekt, dopiero pierwszy koncert przed nami. Ale jak będą streamingi, to zawołam ( ͡°͜ʖ͡°)
Gramy w ciekawym składzie - puzon, kontrabas, piano, gitara i wokale. A w sobotę wystąpimy z pierwszym koncertem, w Warszawie - link do wydarzenia na FB
Będą leżaczki jak ktoś będzie chciał się wychillować na 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #instrumenty
@pankos: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SIerraPapa: jeśli ten najniższy dźwięk, to pewnie chodzi Ci o kontrabas. W tym utworze są tylko te instrumenty, które wymieniłem
@the_good_guy: jeszcze nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) niedawno zaczęliśmy ten projekt, dopiero pierwszy koncert przed nami. Ale jak będą streamingi, to zawołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)