Aktywne Wpisy

Kasahara +781
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
źródło: 71kv2A4pgHL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
smuteczek2000s +27
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file6627460578259562784
Pobierz

#rakcontent #bekazprawakow #neuropa #zalesie #4konserwy #patologiazewsi
źródło: comment_1634732188WtDzCz9fmVcQE7sXez4S4Q.jpg
Pobierzźródło: comment_1634732994Oj84EtWjKhRt5qBq5BZ1DN.jpg
Pobierz@mathias94: To głównie wschodnie elity nowobogackie. Te zachodnie pewnie na lokalnych uczelniach.
Nie wiem co studiuje syn von der leyen. A co można studiować w Polsce? Chociaż polonistykę. Albo na erasmusie siedzi u nas. Albo #brudaszpodkarpacia zmyśla.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: troche k---a szacunku dla braci mniejszych ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Cwaniaki i złodzieje to wszyscy inni, a on po prostu umi sobie radzić. Oczywiście złodziejem nie jest, a nawet jeśli to w niedzielę się wyspowiada przed komunią i po problemie
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: To teraz standardy niemieckie już są be?