Wpis z mikrobloga

@Gargris: Szczepionki miały być 2 i miała wrócić obiecana normalność, miały działać inaczej niż działają, znowu oszukali ludzi. Jeśli NWO to nowy porządek świata, to my i tak żyjemy już w nowym świecie z tymi p--------i obostrzeniami, lockdownami i zaczynamy się do tego przyzwyczajać. Ciężko myśleć inaczej, jak widzimy bogacenie się bogatych i ubozenie całej reszty. Wirus wspaniałe współpracuje z największymi korporacjami. Może i nie było to zrobione specjalnie (wypuszczenie
  • Odpowiedz
@Paszczakova: bo powstają nowe odmiany wirusa. Tak samo jest np. z grypą. K---a jak moze wam być nei wstyd wstawiać takie g---o, jak jacyś k---a średniowieczni chłopi bez dostępu do czegokolwiek a nie ludzie z łączem internetowym xd Ale tak, na pewno naukowcy spiskują i fałszują wyniki badań xd
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: No nie no, zupełnie możliwe, żeby tysiące specjalistów i naukowców z całego świata utworzyło taki idealny spisek :))) Jasne :) W czasach w których najłatwiej w historii weryfikować wszelkie takie informacje bo mamy najabrdziej rozwiniętą naukę, mnóstwo neizależnych instytucji z coraz lepszym i tańszym sprzętem badawczym xD
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: bawi mnie to, że tacy oświeceni jak ty, sugerujący niemożliwy do wystąpienia gigantyczny spisek, po prostu powtarzają bzdurne teorie bandy odszczepieńców, czyli sami łykają jak pelikany propagandę, a pouczaja innych xd
  • Odpowiedz
@szybki_zuk: Przecież powoli wychodzą kwity. Meile faucziego np. Dalej mi się nie chce nawet szukać, nie jednokrotnie złapali na podawaniu fałszywych danych ministerstwo zdrowia, nawet jakiś tam 18 latek to ogarnął, że coś jest nie tak. Ale wierz sobie dalej, że to nie możliwe xD tak samo jak nie możliwe jest to, że firmy farmaceutyczne korumpuja lekarzy, polityków, nie ma opcji, wszyscy ttlko nie oni xD
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: w twojej głowie tylko wychodzą kwity xD No dawaj, co tam w tych mailach? Info o ogólnoświatowym fałszowaniu faktu mutowania wirusa? xD
Co mnie obchodzi ministerstwo zdrowia? xD Albo rozmawiamy o politykach i ich działaniach albo o faktach naukowych. Wy macie tak nasrane, że nieważne czy 100x podacie fałszywe info, czy pomieszacie rózne tematy, ważne że gdzies tam jakieś g---o sie przylepi i cyk, cała teoria jest wg was
  • Odpowiedz