Aktywne Wpisy
Nusantara +182
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +107
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Czy ktoś kursuje na trasie Bielsko-Warszawa i jest w stanie mi powiedzieć czy połączenia przesiadkowe mają sens?
Rozkład PKP pokazuje mi połączenie z przesiadką w Katowicach - 9 minut okna.
Ostatnio jechałam pociągiem jakieś 12 lat temu i nie mam zielonego pojęcia jak teraz wyglądają realia opóźnień itp, czy to nie jest za mało czasu
Ewentualnie ktoś kto jeździ #pociagi jest w stanie mi doradzić? (。◕‿‿◕。)
Inny bezpośredni pociąg to IC o 15:30, który wlecze się przez Częstochowę, Koluszki, Skietniewice.
Jak komu nie pasują ww. godziny, przesiada się w Kato
@teczowy_jednorozec: Tutaj możesz sprawdzić, jak to wygląda, archiwum opóźnień: http://ipa.lovethosetrains.com/