Aktywne Wpisy
xiv7 +121
Co do Tesco, kto miał przyjemność pić to wykwintne piwo? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1,40 około chyba kosztowało
#ciekawostki @jmuhha
#ciekawostki @jmuhha
baton967 +33
#przegryw zaraz wściekła mama wstaje, to trzeba iść szybko spać i obudzić się jak se pójdzie do pracy eh
laptopa mi znowu schowala, co chwilę mi chowa rzeczy eh
muszę sie w końcu wyrwać z tego domu ale skąd na to siły wziąć? eh
laptopa mi znowu schowala, co chwilę mi chowa rzeczy eh
muszę sie w końcu wyrwać z tego domu ale skąd na to siły wziąć? eh
W IKP nie widziałem kosztów własnej hospitalizacji covidowej. Uznałem to za błąd i napisałem zgłoszenie. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z NFZ i wyjaśniła że tego nie widać ponieważ to nie jest finansowane z NFZ i składek lecz bezpośrednio z budżetu. Dodała że pomimo tego że nie widać tego w IKP to może mi przekazać informację ile to kosztowało. Poprosiłem:
Koszt dziewięciu dni hospitalizacji + transport 30km = 5860zł
#koronawirus #covid19 #nfz
Komentarz usunięty przez autora
- TK
- Badania z krwi kilka razy i różne. Jak Cię interesuje i jak chcesz mogę wieczorem zaglądnąć do wypisu
- Wkłucie tętnicze
- Pod tlenem chyba około 6 dni w tym trzy chyba dni na wysokoprzepływowej tlenoterapii.
- Leki różne - od paracetamolu, przez deksawen po morfinę w sumie kilkanaście pozycji, ale nic specjalnego w stylu remdesiwiru.
- Kroplówek cała masa.
- Większość czasu w
@maniac777: To jest kwota którą budżet zapłacił, a nie to ile to kosztowało szpital. Np czas lekarza jest rozliczany wg procedur jakie 0, słownie Ziobro złotych.