Aktywne Wpisy
krzysztof48 +11
Witam. Potrzebuję porady co zrobić z psem. Koleżanka jakiś czas temu urodziła . Posiada ona dwa psy i jeden z nich jest strasznie agresywny w stosunku do dziecka. Była w kilku schroniskach i nie chcą przyjąć psa. Dziś dzwoniłem spytać się czy mógłbym uspac to niby trzeba psa do behawiorysty i jak nie pomoże to wtedy. Ale czy taki behawiorysta da pewność na piśmie że będzie wszystko w porządku. Jakie macie doświadczenia.
marek2092 +201
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Kerosene Follow - 5,9zł / ml
Piękny kawowy zapach. Otwiera się kawą czarną, aromatem który mnie kojarzy się z wsadzeniem nosa do metalowej puszki z mieloną kawą, a potem idzie w nuty korzenne i kawę piernikową. Dla miłośników kawy i gourmandów - TOP
Szkło 2,5 zł. Mam do odlania 30 ml (odlewam od 5 ml) oraz gotowy dekant 10 ml z ubytkiem 2 globali (tego puszczę za 60 zł)
Do tego można dobrać jakiś gotowy dekancik (szkło w cenie):
- Kerosene Unknown Pleasures - 5 ml minus global - 30 zł
- Nishane Ani - na oko około 3 ml (raczej ciut więcej, ale niech stracę) - 23 zł
- Nishane Fan Your Flames - 5 ml minus global - 50 zł
- MDCI L’Homme Aux Gants - 5 ml minus global - 33 zł
No i jest też flakon Axe Dark Temptation jakby ktoś szukał taniego czekoladowego słodziaka do sklepu albo na siłkę. Ok 95 ml za 38 zł.
Wysyłka OLX 1 zł lub paczkomat 15 zł, odbiór osobisty Gdańsk.
Pierwszeństwo przy zamówieniach będą miały osoby dobierające coś z listy.
#rozbiorka #stragan #perfumy
@malani: sugerowanie xD po to robię rozbiórkę żeby mieć flakon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no mógłbym niby poczekać, ale oszczędnośc dla rozbierających wtedy będzie żadna bo zapłacą więcej za przesyłkę, więc dla
@Marmite: Ale może Ci się za miesiąc znudzi zapach :D
i też 5ml Followa
olx
@czasem_ruda: @huasko: @perfumaniak: @n3vada: @FunkyLife: @VVieszczka: odezwę się jak flakon dojdzie, powinien być max pojutrze