Aktywne Wpisy
NightWing +128
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Programista500plus +203
Kuzynka z którą więcej niż "cześć" wymieniłem ostatnio może z 15 lat temu stwierdziła, że będę idealnym chrzestnym dla jej syna, o którym do dzisiaj nawet nie wiedziałem nawet, że istnieje XD
Oczywiście się nie zgodziłem - od 9 lat "żyję w grzechu", na Kościół Katolicki jako organizację pluję otwarcie i nie zamierzam się prosić żadnego faceta w czarnej kiecce o możliwość uczestnictwa w ich przedstawieniach cyrkowych.
#bekazpodludzi #bekazkatoli
@wellwellwell: spoko, możesz się chwalić czym chcesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ChadMessiah: Przez 29 lat życia to dopiero pierwszy raz, wątpię że kiedykolwiek wydarzy się ponownie, więc w moim przypadku chyba nie warto. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
... i potem słuchać darcia #!$%@? w języku katoli :)
@ponczek721: Dokładnie tak
@sroczka007: raczej ma innych kandydatów, kuzynów z pierwszych, piątych i dziesiątych wód po kisielu mamy sporo, no i jest jeszcze rodzina ze strony konkubenta-ojca dziecka (domniemanego)
Za to Ty
@enslavedeagle to chyba już masz odpowiedź
Może ma nadzieję, że się dorzucisz do utrzymania, jak ojciec się zwinie.
@fatalne_przejezyczenie: myślisz, że to coś nowego? Wcześniej też tak było, tylko chrzestny częściej był 'katolikiem'.
Komentarz usunięty przez autora
@ChadMessiah: wiesz co im niższy system? Asertywność i logiczne argumenty. Apostazja to trochę jakbyś przyznał tym zjebom, że jakkolwiek Cię obchodzą te ich zapiski i obrządki i mają jakiekolwiek znaczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale nie ma nawet znaczenia czy byłoby to 10k, czy 20k, to wcale nie jest żadna niewiarygodna kwota. Kumpel niedawno przeskoczył z 5k u Janusza w e-commerce na 15800 w JS i mam o to ból dupy, bo ja na swoje 15k tyrałem 2 lata xd
Mimo że wszyscy w rodzinie znają mój stosunek tak do kościoła, jak i do dzieci xD
@pepies: Zgadzam się w zupełności, ale chyba to jedyna droga żeby niektórzy zrozumieli, że nieutożsamianie się z tymi kościelnymi cyrkami to dla mnie ważna sprawa