Aktywne Wpisy
tindeRoman +1
Kupiłem ekspres do kawy i w wodzie butelkowanej (której będę używał do robienia kawy) zanurzyłem na sekundę pasek do testowania twardości wody, a potem odczekałem minutę. Wszystkie 4 pola zmieniły się na czerwone. Czy to możliwe że Nałęczowianka może być aż tak twarda? Mógłby ktoś potwierdzić? xD
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
Alzena +7
Kobieta, 25-30 lat, singielka, ma stałą pracę, mieszkanie po dziadkach (powolutku sobie je remontuje), bezdzietna, ma nieduże zaufane grono przyjaciół. Po co takiej kobiecie facet? Tak szczerze. Często czytam że kobieta niczego poza swoją dupą nie wnosi do relacji z facetem - a co facet takiego niby wnosi? Większość facetów jest z damskiej perspektywy tak samo nudna/zwykła jak z męskiej perspektywy większość kobiet. Siłka, granie w gry, może jakiś żużel/piłka nożna, jakiś
Choruję na CHaD (leczę się) i kilka innych zaburzeń, ale najbardziej pojechany jest lęk przed 4.
Nie zjem 4 kanapek, muszę zjeść 5 lub najlepiej wielokrotność 3.
Nie mogę zatankować za 40 złotych, bo zaczynam snuć teorię przyczynowo-skutkową. Boję się po zatankowaniu za 40 złotych, że dostanę mandat albo coś się stanie.
Boję się jeździć autobusami z 4 w numerze.
Jak pisałam maturę i wylosowałam 8 to byłam zestresowana, bo 8 jest podzielne przez 4.
Boję się też 8, 15, 48, 64 (choć mniej, bo ma 6).
Wiem, to jest chore.
Ale nic nie poradzę.
Ale żeby było zabawniej to poszłam na studia matematyczne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora