Aktywne Wpisy
Sekoju +452
Zgodnie z obietnicą po 5 latach wołam wszystkich plusujących ten wpis:
https://wykop.pl/wpis/36772847/kazdego-plusujacego-zawolam-dokladnie-za-5-lat-nap
Osobiście 5 lat temu pisałem, że dzisiaj będę miał kochającą dziewczynę oraz że będę kończył studia na politechnice. Studia na politechnice co prawda zacząłem - na kierunku mechanika i budowa maszyn, ale zrezygnowałem po 3 semestrach i aktualnie jestem na 5 semestrze finansów i rachunkowości na ekonomicznym, także tutaj niestety chybiłem z przewidywaniami. Nie pomyliłem się na szczęście co do
https://wykop.pl/wpis/36772847/kazdego-plusujacego-zawolam-dokladnie-za-5-lat-nap
Osobiście 5 lat temu pisałem, że dzisiaj będę miał kochającą dziewczynę oraz że będę kończył studia na politechnice. Studia na politechnice co prawda zacząłem - na kierunku mechanika i budowa maszyn, ale zrezygnowałem po 3 semestrach i aktualnie jestem na 5 semestrze finansów i rachunkowości na ekonomicznym, także tutaj niestety chybiłem z przewidywaniami. Nie pomyliłem się na szczęście co do
Raisei-chan +83
myślałam że nie umiem gotować, ale się odważyłam i zrobiłam makaron, wyszedł pyszny, staremu dałam spróbować też powiedział że przepyszne, jutro spróbuje czegoś trudniejszego
Jeśli chcesz być wołany na stałe, zaplusuj ten post
Piąty dzień konkursu na najładniejszy herb piłkarski w Polsce. Dzisiaj w programie derby Stargardu, a także początek grupy III, w której większość klubów ma siedzibę w granicach historycznego Śląska. Zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
RUNDA WSTĘPNA 10/20
Głosowanie zostanie zamknięte ok. godz. 23:00 w ciągu dwóch dni od opublikowania posta.
#ankieta #pilkanozna #herbyklubow #blekitnistargard #stargard #kolobrzeg
Który herb podoba ci się najbardziej?
@jascen, @Krzychu92, @SaveznaRepublikaJugoslavija, @Takk, @duluke, @pu100stan, @FotDK, @susyko, @high_hopes, @sandaczyk, @qstosh, @thority, @erebeuzet, @okretowy_sanitariat, @Bdzigost, @Konrad_MB, @Bartoni, @Szotty, @Tuppence_Beresford, @tr0llski, @Zi3L0nk4, @XkemotX, @Forrtis