Aktywne Wpisy
analboss +141
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
fhgd +736
powinno być specjalnie więzienie dla ludzi, którzy
1. piszą na Skype "hej" i czekają na odpowiedź, zamiast od razu napisać czego chcą
2. od razu dzwonią, żeby #!$%@?ć przez 50 minut o czymś, co można było streścić w mejlu w 5 minut
3. dzwonią o 8:01, żeby omówić jakieś nieważne gówno, którym tak naprawdę zaczniemy się zajmować za dwa miesiące
miłego dnia
@Iliilllillilillili: ja juz takim nie odpisuje, nie mam czasu ani tym bardziej checi.
1. odpisujesz:nie mam czasu na "hejowanie", pisz w czym rzecz albo nie truj dupy
2. do rzeczy człowieku, jak chcesz nawijać o dupie maryny to wieczorem w pubie
3. o 8 rano dzwonisz do mnie z takim gównem? [tutaj kilka obelg pod adresem dzwoniącego]
i sprawy są rozwiązane, a dzień mniej #!$%@? przez takich
chyba że występuje u ciebie problem z niedowagą cojones ¯\_(ツ)_/¯