Aktywne Wpisy
jmuhha +85
kukold +802
Z mojego korpo odchodzi na emeryturę najstarszy pracownik, kierownik dzialu technicznego, który jest odpowiedzialny za sukces 90% produktów firmy, część sam zakodował i zaprojektował (rozwiązania IT dla biznesu). W podziękowaniu za 20 lat zostawania po godzinach, bycia pod telefonem na urlopie i braniu na siebie nierealistycznych terminów narzuconych przez bananowych manago od sprzedaży chłop otrzymał... koszulkę z logo firmy. Tak, taką jaką rozdają studentom i dejom na targach pracy. Warto było, w
Taki wasz obraz pisowscy i konfederaci.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #konfederacja
@ChrobryLubiBobry: problem jest taki, że nie pokazujesz hipokryzji drugiej strony tylko własne zezwierzęcenie.
@boskakaratralalala:
Ty jak rozumiem wybrałeś życiorys własnego ojca?
@SlimKirby: większego pierdzielenia dawno nie czytałem xD
Jak ktoś cie walnie w ryj, to zamiatas mu oddać zapodasz mu strofę wiersza? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@boskakaratralalala: rozumiem, że jesteście troglodytami i czymś naturalnym dla was jest zasada oko za oko, ząb za ząb, a po drugiej stronie są tacy sami troglodyci jak wy. Pora więc pogodzić się z tym, że jesteście nie lepsi, nie gorsi tylko tacy sami. Jedyną różnicą jest przeciwny wektor tak samo głupiego fanatyzmu.
@SlimKirby:
nie jestem troglodytą tylko pragmatykiem, i wydaje mi sie naturalne, że jeżeli jedna strona dyskursu sprowadzila poziom do rynsztoka, to nie powinno sie na to reagowac biernoscia tylko grac w ta sama gre, ostentacyjnie pokazujac obserwatorom jak ten rynsztok smierdzi i kto ten
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora