Wpis z mikrobloga

• 6
Brydżysta wydaje się być książkowym Aspie. Trochę jestem w szoku ze przeszedł casting i te "badania ekspertów" i że go wzięli. No chyba że specjalnie #slubodpierwszegowejrzenia
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 4
@iwona-karolina tam więcej tego jest - nawet ten brydż i to jak on o nim mówi. Ciągle mówi, że woli bezpośredniość i mówienie wprost, widać że często mówi wprost co myśli, każda jego odpowiedź zawiera doprecyzowywanie pytania. Nie wiem czy to jest cos czego ta laska szuka
  • Odpowiedz
  • 3
A to smektrumowiec nie może nawiązywać relacji i być w związku? Ojoj, czyli od 15 lat żyję z człowiekiem, z którym nie powinnam?
  • Odpowiedz
@neonn: tylko, ze ten bufon by nie zniosl mowienia wprost co do.niego typu, ze nego hobby jest ujowe i raz wystarczy o tym posluchac i powiedz o czyms ciekawszym , nir mowiac juz o tym ze matka Julii powinna powiedziec, ze jej corka wczesniej nie spotykala sie z kims tak zrytym genetycznie (lysy leb) i leniwym (zero ogarmiecia tego obrzydliwego lysego lba) i ze geneslnje gosc starszy od niej o
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@rudda pewnie ze może. Może też brać udział w takim programie. Problemem nie jest on a Ci z-----i eksperci. Jeśli ja widzę że gościu jest Aspie / ma charakter jak Aspie oglądając go w TV to nie wyobrażam sobie ze Ci eksperci tego mogliby nie zobaczyć. Jeśli to wiedzieli i połączyli go z laską która nie szuka takiego charakteru lub co gorsze nie zauważyli tego to są zwyczajnie z-----i
  • Odpowiedz
@neonn: Miras, Ty poważnie myślisz, że oni tam kogoś faktycznie dobierają żeby wszystko pykło? To jest rozrywka, o czym byśmy tu gadali jakby każdy tam słodko pierdział, wszyscy się kochali i z każdego sezonu byłyby udane związki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ma się zgadzać szelest, mają być dobre ratingi, a jak nic się nie dzieje to ludzie się nudzą.
  • Odpowiedz