Wpis z mikrobloga

Dobra, jako, że nic więcej nie wymyślę, wszystko co było do powiedzenia zostało powiedziane, kursy ciągle lecą w dół... trzeba było obstawić ;)

Kupony 2 i 3

Milan lub czysty remis.

Któryś wynik padnie - stawiając w ten sposób wyjdę lepiej niż stawiając z podpórką. Miałem ten mecz ominąć, ale trzeba było postawić dla zasady

Kupon 4

W tym meczu stawiam na aresenal, szczególnie biorąc pod uwagę to na jakim poziomie grają obie ekipy ostatnimi czasy

Kupon 5

Typowo sami faworyci, kupon z góry stracony, bo jestem więcej niż pewien, że jedna rzecz nie siądzie (ale nie powiem która ;P) no ale jak się uda to ako 83~ i do wyciągnięcia ładna kasa ;) (ehh @niepoprawny_marzyciel to Twoja wina)

Kupon 6

Trzech faworytów - ako 12~ miało być za 30 zł, ale jestem cepem i źle kliknąłem potwierdzając z miejsca ;_;

Kupon 7

Moja ukochana Chelsea - chciałem grać handi -1 po ładnym kursie 3,7 ale niestety pan bukmacher się ogarnął i kurs nie był tego warty...

Start 200

Bilans po wczoraj = 180

Wkład w kupony dzisiaj = 180

Stan konta na chwile obecną = 0

Poleciałem all in - co mi tam ;) najwyżej odpadnę :D

#bukmacherka #ligatyperow
PanKara - Dobra, jako, że nic więcej nie wymyślę, wszystko co było do powiedzenia zos...

źródło: comment_xZIeBw48TvSCQxDWeofIA7XEGyvxxf3G.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pustulka: też na to liczyłem, ale od wczoraj systematycznie w dół... Czelsi mi spadło z 2,80 przez 2 dni ;| Wczoraj w nocy jeszcze 2,40 było... boje się co będzie jak wrócę do domu, obstawiam przed wyjściem :)
  • Odpowiedz