Aktywne Wpisy
zloty_wkret +340
Mam taką teorię, potwierdzona moimi licznymi obserwacjami, która mówi, że im baba ma większe okulary, a zwłaszcza z takimi fikuśnymi ramkami, to jest głupsza, bardziej zakompleksiona i tzw. głupio-mądra.
#okulary #wzrok #okulista #modadamska #logikarozowychpaskow #aankieta
#okulary #wzrok #okulista #modadamska #logikarozowychpaskow #aankieta
Zgadzasz się?
- Tak, zachodzi taka zależność 67.9% (2202)
- Nie wiem, nie zauważyłem 10.0% (325)
- Taka zależność nie zachodzi 6.5% (211)
- Sprawdzam wyniki 15.6% (506)
kimikini +25
jak u was wygląda daily? u nas to takie spowiadanie sie bardziej i przepraszanie jak sie czegos nie udalo w 100% zrobic. tez tak macie?
dostalismy taki szablon wypowiedzi na daily
#programista15k #programowanie #pracait
generalnie depresyjnie bardzo i co by kto nie zrobil ,ile by nie pracowal, jak bardzo sie nie staral to jest takie przepraszam ze zyje na daily :(
dostalismy taki szablon wypowiedzi na daily
#programista15k #programowanie #pracait
generalnie depresyjnie bardzo i co by kto nie zrobil ,ile by nie pracowal, jak bardzo sie nie staral to jest takie przepraszam ze zyje na daily :(
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tak jak podczas gadania kiedyś o tych fotach co mogli sobie tam zrobić jak pamiątka z Zanzi bardzo przeżywała, że ona bez swojego fotografa to nie wie czy jej dobrze żuchwa wyszła na foto
ale sztuczna laska
#hotelparadise
Tjaaa..księżniczka Wdupenszpic xd
Te implanty czasami jej tak dziwnie w szpic się układają.
Na wejściu każdy z facetów tam wielkie WOOOW ale teraz już nie wszyscy chcieli by z nia być
Ona kiedyś powiedziała, że miała płaską pupę i sobie wyćwiczyła...to gdzie to wyćwiczenie?...i łydek nie wyćwiczyła po drodze?..ma płaskie patyczki zamiast łydek
To zwisająca dupa jest.
Jak by miała implanty to ta dupa by sterczała na baczność cały czas bez względu na pozycje.
Julia z tego programu40vs20 miała implanty. To jak by jej dupsko ktoś helem napompował i i ten tyłek unosił do góry jak dwa balony
To jak sobie mogła wyćwiczyć pupę skoro jej tak poślady
Kornelia na początku sezonu chwaliła się wyćwiczoną na siłowni pupą XD