@dawid131: U mnie jego potomek nadzorował dobrostan przedsiębiorstwa. Janusz senior zjawiał się jedynie jak był jakiś ważny "meeting" albo jak młody jechał na wakajki. Ja ponad możliwość większego zarobku cenie sobie spokój. Robię 8 godzin, potem mnie #!$%@? interesuje co się w firmie dzieje, mam ciekawsze sposoby spędzenia wolnego czasu.
@mowcaumarlych: przeciez to jest bez sensu dużo bardziej opłaca się wynająć jakąś panią od sprzątania który przyjdzie raz lub dwa w tygodniu po południu lub w weekend i posprząta i uwinie się w godzinę będzie miała własny sprzęt szczotki płyny do wycierania ekranu i nawet zakupów nie będzie trzeba robić
@mowcaumarlych wcześniej powiedziałabym że to bait, ale znam osobę, która normalnie sprząta w biurze, wymienia pojemniki na kawę, itp a jej stanowisko nazywa się asystent zarządu. Także nie bait ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@szynszyla2018: W polskich realiach asystentka zarządu w 99% przypadków jest lepiej nazwaną sekretarką.
@mowcaumarlych: czyli rozumiem że dla waszego szefa jakieś 31 godzin pracy jest warte mniej niż zatrudnienie osoby sprzątającej? XD Wasza praca musi być mało warta.
@dawid131: tzw przynieś wynieś pozamiataj to najlepsza robota bo czas szybko płynie. Jak nie mam nic do roboty i markuje to sam bym sobie szyby pomył żeby szybciej zleciało xD
@mowcaumarlych: To jest prosta kalkulacja ekonomiczna. Moje wynagrodzenie wynosi 260zł/h brutto. Wynagrodzenie pani do sprzątania wynosi 33 zł/h brutto. Mam sprzątać czy klikać w kąkuter?
#pracbaza
XDDDDD
@szynszyla2018: W polskich realiach asystentka zarządu w 99% przypadków jest lepiej nazwaną sekretarką.
@koniecswiatajestbliski: ludzie zarabiają tyle nie za sprzątanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) bez urazy dla sprzątaczy bo to w porządku praca ¯\_(ツ)_/¯
Wasza praca musi być mało warta.
@mowcaumarlych: nie pracuje jako sprzątacz biurowy.