Dzięki ciężkiej pracy w magazynie i skromnemu życiu udało mi się zaoszczędzić trochę pieniędzy. Zamierzam przeznaczyć je na podróż na Filipiny w celu znalezienia sobie dziewczyny. Powinno wystarczyć Przestałem już wierzyć że znajdę wartościową kobietę w tym kraju. A filipinki są śliczne. Sami zobaczcie https://www.youtube.com/watch?v=NFBLbft3N6I Oglądałem kanały na Youtube takie jak życie na Filipinach oraz ucieczka do raju i według informacji tam zawartych praktycznie każdy może poznać tam partnerkę. Na prowincji ludzie żyją w strasznych warunkach w slamsach więc dziewczyna nie będzie miała problemu żeby przeprowadzić się do Polski. Ludzie z gimnazjum czy liceum już od dawna są w związkach a tylko ja nie. Też chiałbym być szczęśliwy
@chemikorganik: Filipiny są zamknięte z powodu covidu. Jak je otworzą to chyba rzeki popłynął spermą bo gdzie nie wejdę w necie to czytam o tych filipinach xD
@LevoTree jak 40 letni facet który kiedyś był uzależniony od h-----y( w jednym z filmów o tym mówił) może mieć 20 kilkuletnią dziewczynę to tym bardziej ja
@chemikorganik: jak już chcesz szybko wyszukać to lepsza wyszukiwarką jest skyscanner. Musisz wykazać się sprytem :-) Ja zawsze robię rozpoznanie jakie linie lotnicze lataja na dane lotniska a później kombinuje łącząc połączenia szukając bezpośrednio na stronach linii lotniczej.
@chemikorganik: może być mało chyba, że celujesz w jakies smotne matki i jedziesz na 2 tygodnie XD.
Poza tym skoro zrobiłeś research to powinieneś wiedzieć pierwszą radę jaką dają expaci: NIE sprowadzaj jej do swojego kraju. Jedź poruchaj zabaw się a nie szukanie żony ( ͡°͜ʖ͡°)
Zamierzam przeznaczyć je na podróż na Filipiny w celu znalezienia sobie dziewczyny.
Powinno wystarczyć
Przestałem już wierzyć że znajdę wartościową kobietę w tym kraju.
A filipinki są śliczne. Sami zobaczcie
https://www.youtube.com/watch?v=NFBLbft3N6I
Oglądałem kanały na Youtube takie jak życie na Filipinach oraz ucieczka do raju
i według informacji tam zawartych praktycznie każdy może poznać tam partnerkę.
Na prowincji ludzie żyją w strasznych warunkach w slamsach więc dziewczyna nie będzie miała problemu żeby przeprowadzić się do Polski.
Ludzie z gimnazjum czy liceum już od dawna są w związkach a tylko ja nie.
Też chiałbym być szczęśliwy
#przegryw #zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #wychodzimyzprzegrywu #podroze #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/fl90Vj60G7I
Jeszcze trochę będę musiał zarobić na nocleg jedzenie i wyprawę do jakiejś biednej części kraju
Pisze ci to specjalista od latania za 4 pln
Bo nigdy nie miałem potrzeby wyszukiwać sobie lotów
Musisz wykazać się sprytem :-)
Ja zawsze robię rozpoznanie jakie linie lotnicze lataja na dane lotniska a później kombinuje łącząc połączenia szukając bezpośrednio na stronach linii lotniczej.
Ps. Wyszukanie dla BKK bo MNL jest zamknięta
Poza tym skoro zrobiłeś research to powinieneś wiedzieć pierwszą radę jaką dają expaci: NIE sprowadzaj jej do swojego kraju. Jedź poruchaj zabaw się a nie szukanie żony ( ͡° ͜ʖ ͡°)