Wpis z mikrobloga

@Izanagi013 kara więzienia za posiadanie mopsa xD
Tego jeszcze nie grali

@clusterbomb
A gdybym nie kupił mopsa co by się z nim stało ?
W Holandii chyba są zakazane i tylko wzrósł na nie popyt i cena bo kupują z innych krajów więc same zakazy są guzik warte.
Ktoś kto chce mopsa jest świadomy jego defektów i raczej ma te 1.5 tys na operację żeby mógł oddychać jak normalny pies
  • Odpowiedz
@zureklbn Tak jakbys spytał, co da weganizm, skoro mięso juz jest w sklepie. Nie mowie o zakazie, tylko o świadomości problemu, jesli przestaniemy kupować mopsy, to chodowcy nje beda ich kupować.
Wierzysz w to, ze każdy kto ma mopsa robi mu operacje? Popytam właścicieli, jestem pewien ze nawet połowa w Polsce tego nie robi.
A co z problemami z kręgosłupem mopsow, przez to ze maja takie ładne zakręcone ogonki? Co z
  • Odpowiedz
@Klepajro znalazł by innego właściciela xD ja przynajmniej mu zafundowałem operację żeby mógł oddychać normalnie

2 miesiące szukałem mopsa po dwóch dniach znikały ogłoszenia także jest popyt :)
  • Odpowiedz
@Klepajro: ja p------e to tylko zwierzaki ktore sobie zra pierdza i ciesza sie z wyjscia na spacer a te zjeby wyzej k---a jakies teorie o męczennictwo przez wlasna egzystencje ,wy to k---a n---------i jestescie
  • Odpowiedz