Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
Wakabajashii +133
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
Czy ktoś kupował coś od nich? Mają sprzęt Apple w przedsprzedaży (2-3 miesiące czekania) w cenach nawet 30% taniej. Według nich, sprzęt ogarniają bezpośrednio od iSpot Galeria Katowicka (sprzęty z polskiej dystrybucji z gwarancją Apple).
#artistechpl #apple #taniezakupy
Komentarz usunięty przez autora
@sztywniutko123: Nie znalazem tutaj konta wykopowego, które by sie pozytywnie wypowiedziało, ty masz konto 4 miesiace, zero akcji innych niz tutaj, takze niestety nadal wali scamem, wszystko wali scamem
Ciekawym wydaje się lokalizacja siedziby firmy, sprawdźcie sobie na mapach. Porajów Os.Piastowskie 4/6 (już bliżej Niemiec to się chyba nie da :) )
Pod tym adresem działa, tzn działał inny portal animebox.pl reklamowany jako najlepsze gadżety anime w Polsce. Sprzedaż wstrzymana. Twarzami kampanii reklamowej artis techu są te same młode osoby. Witryna tego sklepu jest podpisana przez Artis