Aktywne Wpisy
Caracas +51
Zajebiście w tym kraju się żyje. Właśnie jadę pociągiem Regio: 88628 relacja Szczecin Główny - Kołobrzeg. Wpadła kontrola biletów o godzinie 13:24 i dwóch Ukraińców + Ukrainka jadą bez biletu siedząc na samym tyle rozkładu .
Mandatu nie dostali bo oni nie wiedzieli, że bilet trzeba kupić.
Szkoda, że nie ma tu żadnego oficjalnego konta PKP bo chciałbym poznać oficjalną odpowiedź w tej sprawie czy można jeździć bez biletu.
Chłopaki się troszkę
Mandatu nie dostali bo oni nie wiedzieli, że bilet trzeba kupić.
Szkoda, że nie ma tu żadnego oficjalnego konta PKP bo chciałbym poznać oficjalną odpowiedź w tej sprawie czy można jeździć bez biletu.
Chłopaki się troszkę
#oswiadczenie #przemyslenia #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #samochody
Ostanio zaparkowalem tak aby obie strony mialy miejsce i siedzialem w aucie czekajac na zone. Z prawej strony jakas tepa dzida otworzyla swojego new beatl’a tak szeroko, ze walnela dzrwiami w moja prawa strone. Nie wiem gdzie one maja rozum.
Mój drogi, większość ludzi nie potrafi jeździć. Nie patrzą na znaki, wymuszają pierwszeństwa, nie zachowują bezpiecznej odległości, szeryfują, na autostradzie są królami środkowego pasa (a nawet czasem i lewego), a o jeździe na suwak już nawet nie wspominam, bo to dla ludzi czarna magia.
"Bo to baby to nie puszczajo, a w ogóle to nie umiejo jeździć"
Zawodowym kierowcą nie jestem, ale jeżdżę dużo, zwłaszcza autostradami i to co się dzieje na drodze to jeden wielki festiwal #!$%@?. Nieważne czy baba, czy facet, stary czy młody, większość ludzi powinno się odesłać na kurs i nauczyć kultury na drodze i