Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Im dłużej jeżdżę tym częściej widzę, że kobiety na drodze nie współpracują. Jadą tak jakby przechodziły w drzwiach, że każdy ma je puścić, one nikogo. Jazda na suwak to zapomnij weźmie taka przyspieszy by nie wpuścić. A jak parkują to się nie ścisną, by ktoś się zmieścił, tylko księżna musi mieć możliwość szeroko drzwi otworzyć. Nie polecam

#oswiadczenie #przemyslenia #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #samochody
  • 6
@wez_idz_sobie:
Ostanio zaparkowalem tak aby obie strony mialy miejsce i siedzialem w aucie czekajac na zone. Z prawej strony jakas tepa dzida otworzyla swojego new beatl’a tak szeroko, ze walnela dzrwiami w moja prawa strone. Nie wiem gdzie one maja rozum.
@wez_idz_sobie: No i kolejny który tworzy jakąś idiotyczną wojnę płci na drodze...
Mój drogi, większość ludzi nie potrafi jeździć. Nie patrzą na znaki, wymuszają pierwszeństwa, nie zachowują bezpiecznej odległości, szeryfują, na autostradzie są królami środkowego pasa (a nawet czasem i lewego), a o jeździe na suwak już nawet nie wspominam, bo to dla ludzi czarna magia.
@chomiczek_123: to nie jest idiotyczna wizja tylko fakty xd nie raz tu pisalem o tym i jak widac wiekszosc tutaj ma podobne spostrzezenia.Sam jezdze duzo glownie po miescie i schemat sie powtarza,sa wyjatki owszem ale to tylko wyjatki..
@ryj23: nie wizja a wojna. Po co się przekrzykiwać kto gorzej jeździ? Jaki to ma sens?
"Bo to baby to nie puszczajo, a w ogóle to nie umiejo jeździć"
Zawodowym kierowcą nie jestem, ale jeżdżę dużo, zwłaszcza autostradami i to co się dzieje na drodze to jeden wielki festiwal #!$%@?. Nieważne czy baba, czy facet, stary czy młody, większość ludzi powinno się odesłać na kurs i nauczyć kultury na drodze i