Wpis z mikrobloga

@beer_man: czy sądzisz, ze jakby nie było smaczne to dalej bym je robił? ;)

Jest smaczne, czasem jest wybitne, czasem nie wyjdzie do końca tak jak tego bym oczekiwał, różnie to bywa, jednak większości przypadków p--o wychodzi bardzo dobre, dużo lepsze niż to sklepowe. Wczoraj sobie przy warzeniu Imperial IPA popijałem wypusty AleBrowaru i nie byłem z nich zadowolony (oprócz Black Hope), później otworzyłem swoje American Pale Ale i niebo
  • Odpowiedz
@JackMaster: Bardzo zachęcasz. Ja narazie jestem na etapie oczekiwania na "dojście" piwa w butelkach - w najbliższy weekend zamierza rozpocząć drugą próbę konsumpcji. Pierwsza była tydzień po zakapslowaniu - czuć jakby miodem i drożdżami. Robiłem teraz jeszcze z puchy.

Co do tekstu - fajnie opisane co potrzeba, przydałyby się fotki przy kolejnych elementach.

Odradzasz kapslownicę Greta - ja niestety taką mam ;/ jak mi zacznie upierdzielać szyjki to będę musiał
  • Odpowiedz