Wpis z mikrobloga

gracie jakimiś systemami (np progresja, 3 z 5 itp)? A może jakieś inne sposoby? Zauważyłem że wiele osób obstawia spotkania z małym kursem (tylko single lub double @ 1.3-1.7) i dają dość duże (jak dla mnie) stawki rzędu 100-200zł i wychodzą na ładny plus. Co o tym myślicie? Macie jakieś własne taktyki? ;)

#bukmacherka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PioPi0: Ja zauważylem że jak gram 3 zakłady to wchodzi 2z3 a jak 2 to 1z2, taka złośliwość bukmacherki :)

Ale dobrze grać 2 mecze z AKO 2-3 i puszczać za sumy na jakie nas stać, ja póki co gram za 10-25zł. Single nawet za 50.

Jestem w trakcie mnożenia bonusu z expektu, grałem Leverkusen AKO 2 za
  • Odpowiedz
@Lanza: no właśnie, często tak mam że wchodzi większość typów ale zawsze ten jeden czy dwa zepsuje wszystko. Nigdy nie wiadomo, który akurat zepsuje więc też trudno je dobrze "wymieszać" ze sobą. A gdyby tak obstawiać po 1, 2 max 3 naprawde pewne (wiem, wiem nie ma takich...) spotkania to jest o wiele większe prawdopodobieństwo że coś wpadnie. Wygrana będzie niższa, ale pewniejsza i na tym to polega, że jak
  • Odpowiedz
@sunsu-sun: cały pierwszy "dział" tego forum jest całkiem fajny tzn: Typy Dnia, VIP Typy, Kupony ze Statystykami i Kupony. Oczywiście nie ma co na ślepo obstawiać wszystkiego co tam jest wypisane, ale zawsze można się zainspirować, samodzielnie przeanalizować statystyki i zdecydować się na jakiś typ. Ja zauważyłem, że dużo osób zamiast bawić się w tasiemce, które siądą raz na jakiś czas, to wolą mniejszy, ale pewniejszy zysk, który po dłuższym
  • Odpowiedz