Aktywne Wpisy
Glonojad69 +1
#blackpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę
huncwot_ +1
#facebook
@Wap30: większość to kwestia frontu
Wielowątkowość jest od początku phpbb3 chyba. Ale trójka cierpiała z początku na wydajność.
Ale zauważ, że listujesz problemy porzuconego softu, a Reddit stale się rozwija. To tylko kwestia tego, co wygrało.
No
A dziś? Dziś masz grupę na fb "Volkswagen Passat" i posty typu "A te felgi będą pasować", "kupiłem pokrowiec na kierownicę, jak wam się
@d3v: to samo było chociażby z blogami. Kopiowanie szablonow, trochę dodatków w CSS i JS. A pomijając techniczne aspekty - było więcej kreatywności. Nawet jeżeli emo wpisy na blogu i amatorskie fotki lustrzanką wyblagana u starych stylizowane były jakaś forma
Jestem z rocznika '95, na pierwszym roku studiów znalazło się w mojej grupie paru internetowych "boomerów", którzy założyli forum w celu wymiany notatek, wiadomości itepe, bo tak będzie bardziej przejrzyście niż na grupkach na FB...
No i faktycznie, było bardziej przejrzyście. Przez jakieś dwa tygodnie. Potem zainteresowanie spadło, cała aktywność zdechła i forum poszło w diabły. Została tylko grupa na facebooku, gdzie rzeczywiście potem co i rusz powtarzały się te
Komentarz usunięty przez autora
@red7000: przecież ja od początku mówię że fb to gówno. Nie ma to związku z tym, że php by Przemo to także niewątpliwie gówno
no jako że front to wszystko co widzi użytkownik, to dosyć istotna kwestia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na backend nawet słowem jeszcze nie narzekałem
@tellet: co to ma niby wspólnego z "zamordyzmem" bo nie wiem? I w kwestii zarządzania "wolnością" to gruby na
@banciur: @Morf: W usenecie chyba był problem ze spamem? Nie wiem, bo nie używałem
@bgrzegorz: jestem dziadersem ale nie aż tak starym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warto jeszcze wspomnieć o RSS do którego
@bgrzegorz: Ja korzystałem z polskiej hierarchii i nie przypominam sobie specjalnie. Pamiętam za to wieczne wojny czy pisać z polskimi znakami i strofowanie użytkowników Outlooka żeby nie psuli wątkawania :)
@mati75: Chomikuj jeszcze ciągle istnieje, czasami idzie tam odkopać jakieś perełki jak zniknie to w sumie już nie ma po co studiować ( ͡° ͜ʖ ͡°) przynajmniej na technicznych kierunkach
@Lolenson1888
Poprawione
Jeśli chodzi o pytania-odpowiedzi to trudno o lepsze forum.
@milymirek: Bo było w #!$%@? tematów które się ciągnęły przez pare lat, np moja poprawka z Metod Probabilistycznych na forum roku na studiach. Albo historia napraw jakiegoś silnika u Janusza w Passacie i jak sobie z nimi poradził...
Życie to nie jest odpowiedź na pytanie jak posortować listę w Pythonie.
@saggitarius_a: no bo o to facebookowi generalnie chodzi - żebyś często wchodził na grupę, żeby ciągle były aktywności, żeby promować "ładne", a nie merytoryczne. Inna sprawa, że kotwica w plecy adminom grup, którzy biorą kasę np. od różnych dystrybutorów i później kasują
@Morf: Ale system podobny do stackoverflow.com jest wykorzystywany do wszystkiego.
No rozumiem, że chodzi o szerokie, ciągnące się dyskusje. - Do takich rzeczy chyba lepsze systemy z pod-wątkami?
Czy może cała magia to czytanie ABSOLUTNIE WSZYSTKIEGO - całego wątku, jak leci?
Na fora FB ludzie narzekają, że nie da się niczego znaleźć itp., więc stackoverflow.com rozwiązuje tę część potrzeb.
FB ma ten główny plus że uzależnia przez podrzucanie treści, no i jest molochem gdzie masz znajomych, grupki, wszystko w jednym.
@saggitarius_a: nie mam pojęcia co ty wlasnie do mnie napisałeś