Wpis z mikrobloga

@Sok_Mandarynkowy: okropna formuła programu, coś jak te damy i wiesniaczki, rolnik szuka żony blabla - wszystko to po to, aby dowartościować się czyims cierpieniem. no i desperacją takiego uczestnika programu, choć szanuję za odwagę.
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: naprawdę szkoda mi chłopa bo znęcali się tam nad nim. K---a tatuaż? Jeśli chciałby tatuaż dawno by sobie zrobił. Co jest złego w składaniu legosów? Jeśli to jego pasja i ma z tego przyjemność - niech to robi. Dawno takiego triggera nie zaliczyłem, śmiech na sali.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mieli dalej łykają wszystko co zobacza w tv. Nie szkoda wam czasu na takie pierdoły?
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: Właśnie obejrzałem odcinek. Z doświadczenie aż boje się pomyśleć ile było cięć bo laska co prowadziła gościa miała z niego bekę.
Jak tylko zobaczyłem dwie dziewczyny które mu dali już poczułem cringe, nie jakieś super ale też kilka lig wyżej niż on.
Spodziewałem się że dadzą mu kogoś w podobnej lidzie. Nawet z litości że to program mu żadna nie dała nr, mogła wymienić z nim dwa sms i
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: Podobne instynkty się uruchamiają podczas oglądania tegoż, jak przy oglądaniu chłopaków do wzięcia. Widziałem odcinek jak przerabiali kobietę, żenada była ale np przy wykrywaczu nie wyraziła zgody
  • Odpowiedz