Ej, dlaczego zamiast robić gówniane słomki do picia z papieru nie zaczną ich robić ich z makaronu? Woda i mąka, w pełni odnawialne surowce, neutralne w smaku, można łatwo kolorować przed dodawania barwników, nie rozpuszczają się w 3 sekundy po zamoczeniu, w pełni biodegradowalne, tanie w produkcji, dość wytrzymałe. Dłuższa wersja czegoś takiego i byłoby ideolo.
@MarianoaItaliano: Nie chodze do miejsc śmierci jeszcze mi życie mile ( ͡°͜ʖ͡°) @Graner: mcdonaldy czy inne kfc to śmierć na talerzu, żyły Ci zatka, miażdżyca i umierasz ( ͡°͜ʖ͡°)
@userrrr: tzn. to nie była baza moim zdaniem, tylko wynik braku dostatecznych warunków sanitarnych w zakładzie produkcyjnym. Pewnie do jakiegoś wielkiego kotła czy maszyny typu wilk dostał sie szczur i go zmieliło razem z pozostałym "mięsem". Ojciec opowiadał że znał chłopa co pracował w zakładzie mięsnym i chłop potrafił siura wyjąć i nalać do kadzi z mięsem twierdząc, ludzie i tak to zeżrą xD
#rozkminy #slomki #pijzwykopem
źródło: comment_1633097293iLzaQFqxhmJRIKdA5Nj7ne.jpg
Pobierz@graner
@userrrr: piłem, już tak gdzieś podają, działa, makaron jest bezsmakowy, a rozmięka duuuuuuużo wolniej niż papier.
PS, gdzieś w knajpach też podają prawdziwe słomki, ergo łodygi zboża, jeszcze lepiej
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konserwa na bazie szczura ( ͡° ͜ʖ ͡°)