Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
#samochody #kierowcy #polskiedrogi #bezpieczenstwo
@Lardor: Hmmm
@Lardor: To jak pojeździsz rowerem po mieście to pogadamy.
@Lardor: Zdarza się to nie jest jeździć. Zapraszam do 3 miasta, przejedziemy się razem rowerem, jak żaden kierowca w ciągu 2 h i 40 km po mieście nie popełni na nas wykroczenia, płacę Ci 200 zł.
@Lardor: Wniosek? https://www.transport-publiczny.pl/wiadomosci/raport-rowerowa-polska-23-rowerzystow-to-aktywni-kierowcy-53386.html
@Lardor: Bardzo ciekawe, oto mój film ze świętymi kierowcami.
@Lardor: Jesteś uprzedzony, bo głównie jeździsz samochodem, czy tam autobusem i ciągle ci rowerzyści nie pasują. Czasem przejedziesz się rowerem i uważasz, że masz pojęcie o zachowaniu kierowców wobec rowerzystów. Statystyki ci nie pasuję, film nie pasuje, ty masz chłopski rozum i tylko chłopskiemu rozumowi ufasz.
Ja jeżdżę dużo rowerem i co chwilę jakiś kierowca chce mnie zabić. Co potwierdzają statystyki i
@Lardor: Jak jeździsz to też jesteś taki arogancki?