Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +247
Kociaraa +24
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#neuropa #bekazprawakow
@PanPeno: Chłopie, przyrody to ja za PRL się uczyłem xDDD
@czaroczarodziej:
@zwaldemar Pewnie w kościele (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@wojtas_mks: Szkoda, że nie na wiedzę.
@wojtas_mks: Ależ oczywiście. Tylko co to ma wspólnego z poparciem LGBT? Czy to ruch lewicowy, czy może ruch o równe prawa osób LGBT? Sugerujesz, że istnieje spora grupa gejów, którzy sprzeciwiają się np. możliwośći
@TenTypZez: Spora na pewno nie, ale wątpisz, że tacy istnieją? Niektórzy po prostu nie mają potrzeby żeby jakiś PiSowski urzędnik im powiedział "możesz żyć ze swoim partnerem!" tylko po prostu żyją.
@wojtas_mks: Tak i dlatego, że nie potrzebują by urzednik im powiedział, to wolą jak urzednik im zakaże, aby inni też nie mieli możliwości. No na bank, to ma sens xD
@prnppp: przecież dla tych asów merytoryki taka zmyślona historyjka na temat jednego człowieka to jest argument przeciwko ago, a nie żaden mem.
Komentarz usunięty przez moderatora