Wpis z mikrobloga

Pytanie, które padnie w trakcie pandory, to jest skandal. Dramy, układy, knucia są fajne, ale tam dochodzi do linczu na uczestniczce i niespotykanego szczucia podsycanego chorym jadem. Imo wymyka się to spod kontroli i reżyserka powinna pozbyć się łajno, żeby towarzystwo otrzeźwić. Z takim układem zabawa traci sens, bo niewiele ma już wspólnego z zabawą, a przeradza się w pastwienie na ekranie. Co najgorsze, łajno, sądząc po insta, ma rzesze fanek. #hotelparadise
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 17
@Rilka to jest piękny przykład budowania nienawiści w faszystowskich społeczeństwach. Na początku niechęć była czymś uzasadniona, powiedzmy, potem stała się już abstrakcyjna i nikt nie wie, za co w sumie my tej Wiktorii nienawidzimy, ale nienawidzimy jej już za wszystko. Jak Żydzi w III Rzeszy. Przecież w tym odcinku zaczęły na nią najeżdżać, bo spojrzała na Łukasza, a on na nią (wydaje mi się, że był to Łukasz w trakcie akcji
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Coś w tym jest i strasznie szkoda mi tej dziewczyny bo widać po jej reakcjach, że psychicznie nie jest silna. Jednej drugiej powinna kulturalnie odpyszczyć i zamknąć im japy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rilka imo za dużo tego na samo odpyskowanie i zamknięcie mord. Coś takiego można robić, jak ma się jakieś wsparcie w grupie, a w chwili obecnej Wiki ma Miłosza, który gra na dwa fronty de facto, i kilka przychylnych sobie osób (Łukasz, Mil, nowa), które nie stają w jej obronie. Ile razy Miłosz otwarcie stanął po jej stronie? Ile razy zrobił to Łukasz, który mógłby zyskać posłuch? Jak ją gnoją, to
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Miłosza w ogóle nie jestem w stanie wyczuć, kompletnie. Masz racje, że pewnie nic by to nie dało, ale ni3 zmienia to faktu, że strasznie jej szkoda i ktoś powinien coś z tym zrobić albo chociaż żeby te dziewczyny zrozumiały jakimi sukami są :/
  • Odpowiedz
@Opportunist: No widziałam u Klauno na insta, że odcinek na który czeka gdzie wszystko się wyjaśni dopiero będzie, wiec chyba za dużo Sara nie pomoże :<
  • Odpowiedz
@Opportunist: najlepsze co mogliby zrobic. To zebrac wszystkich przed duzym telewizorem, pokazac jak żmije linczują Wiki. I wtedy wchodzi El dupsi i karze Klauno #!$%@?ć z hotelu xD
Juz widze Łoniaka ktory mowi ze Klauno nim manipulowała, nana udaje ze nie wiedziała,
  • Odpowiedz
@BaBo: Goryl jak się upił i darł Luiza to wyleciał mimo, że tylko rzucił krzesłem ale też mówił pod nosem, że #!$%@? Maurycemu a tutaj Klauno na setce powiedziała, że walnęłaby Wiktorię a dalej siedzi w programie :|
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@camelinthejungle: nie pochwalam tych zachowań, ani nikogo nie zamierzam bronić. Ale wasze komentarze i ekscytacje, to dokładnie to, czego oczekiwała produkcja po wyemitowaniu tych odcinków. Zrobili dobrą robotę i teraz piją sobie szampana, bo słupki lecą w górę.
  • Odpowiedz