@mirun1717: W czym ta gra jest dobra ? (Pytam serio, nie na zasadzie "qiit having fun"). Bo wygląda jak kolejne generyczne mmo, tyle, że dobrze opłacili streamerow.
@Acros: Niewiele mogę jeszcze powiedzieć, bo mam dopiero 25 lvl, ale ogólnie gra się przyjemnie.
Poza problemami z kolejkami(co chwile otwierają nowe serwery i tak) to gra śmiga całkiem płynnie, żadnych dc, jakiś uciążliwych bugów czy innych częstych problemów przy starcie gier.
Nie jest to jakiś rewolucyjny MMO, ale przy tym co jest aktualnie na rynku, a co wychodzi to imo New World jest najlepszą premierą od chyba nie wiem..
@mirun1717: Czajem. Ja ostatnio z MMORPG to grałem w Guild Wars 2 i NewWorld to wygląda cieniutko przy niej. Dla mnie najważniejszy jest ciekawy świat, a w NW wygląda na mocno nudny i nie oryginalny
źródło: comment_1632894649V8sorHPDsSrUOpXVGzxlqS.jpg
PobierzPoza problemami z kolejkami(co chwile otwierają nowe serwery i tak) to gra śmiga całkiem płynnie, żadnych dc, jakiś uciążliwych bugów czy innych częstych problemów przy starcie gier.
Nie jest to jakiś rewolucyjny MMO, ale przy tym co jest aktualnie na rynku, a co wychodzi to imo New World jest najlepszą premierą od chyba nie wiem..