Wpis z mikrobloga

@dracul: Uważaj, bo jak tak będziesz się podpisywał wszystkimi kończynami to nie zdążysz uszkodzić przed pedałem który Cię zechce wyruchać w dupę. Zastanawia mnie dlaczego ludzie są tak podatni na radykalizację na podstawie 10 wypowiedzi na jutube 3 pojawiających się w kółko krzykaczy. Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że Ci co najbardziej drą #!$%@?ę w bzdurnych sprawach mają w rzeczywistości najmniej do powiedzenia w sprawach ważnych. Ponadto w większości są to
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Grzabek: uwierz mi lub nie ale kiedyś byłem lewakiem, rozczulała mnie walka o równe prawa itd ale po jakimś czasie przejrzałem na oczy i zauważyłem w jakim cyrku siedzę. Jak mogę nie zwracać uwagi na takie rzeczy jak na każdym kroku poprawność polityczna wpychana jest mi do gardła na siłe, na przykład w durnych filmach które oglądam, we wiadomościach widzę co się #!$%@?, antifa wspierająca małpy z blm, sojbojowy reddit gdzie
@dracul: Nie wiem, nie mam żadnego kolegi geja a nikt mi dildo nie machał przed oczami. Netflix chce oswoić ludzi z koncepcją wolnościową bo firma podlega zarządowi który tak chce i nic nie możesz zrobić aby ich postrzymać. Stoisz jako ten jeden mały robaczek na przeciw ludzi którzy mają pieniądze i taki kaprys aby swiat kochał gejów.
Jak mogę nie zwracać uwagi na takie rzeczy jak na każdym kroku poprawność polityczna wpychana jest mi do gardła na siłe

@dracul: Serio? Gdzie Ty mieszkasz? Ja zostałem w Polsce. Tutaj nie ma żadnej politycznej poprawności.

na przykład w durnych filmach które oglądam

Zamiast durnych filmów wybieraj te dobre. Głosuj portfelem.

we wiadomościach widzę co się #!$%@?

Co znowu #!$%@? #!$%@??

antifa wspierająca małpy z blm

Realnie ich widzisz, czy an