Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +271
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +209
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze jeden fajny numer - filtrujesz sobie, że chcesz mieszkanie dwupokojowe, a potem w treści ogłoszenia wychodzi, że jeden z tych pokojów to kuchnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Panas: 20 min do autobusu ktory jedzie do tramwaju co jedzie do centrum :D
Każdy filtruje po cenie również uwzględniając sam czynsz, więc jeśli uwzgledniwz czynsz będzie się wydawać w c--j drogo i szansa wynajęcia spadnie.
@r333m4k444: Czynsz to m.in. fundusz remontowy, opłaty za utrzymanie części wspólnych, ogrzewanie części wspólnych, kasę dla zarządcy itd. To praktycznie wszędzie gdzie mieszkam zmienia się co rok.
@r333m4k444: Aż mi się nie chce w to wierzyć, no chyba, że płaciłeś właścicielowi, a nie wspólnocie/spółdzielni. Sam zarządca nieruchomości co rok podnosi choćby o kilkadziesiąt groszy opłaty, rosną koszty utrzymania części wspólnych (sprzątanie, prąd), miasto podnosi ceny za wodę itd.
@MisiuMisiu: bo nikt nie odpowiada. Parę tygodni wisiało moje ogłoszenie z ceną za wszystko i praktycznie nie było odezwu. Wrzuciłem samą opłatę za wynajem i tego samego wieczora było 3 oglądających, w tym 2 chętnych do podpisania umowy na już.