Wpis z mikrobloga

@Godir17 nie zajmuje się lego, tzn. nie składam nowych zestawów (chyba że Lego Frends z siostrzenicą( ͡º ͜ʖ͡º)), ale moim marzeniem jest odtworzenie zestawu z dzieciństwa. Mieliśmy pociąg z lego city i zaginęło nam kilka małych torów. Super byłoby ułożyć go jeszcze raz w całości.
@damw: Tego okropnego Garbusa nie zaliczam do tej serii (chociaż chyba powinienem xddd) ( ͡° ͜ʖ ͡°). No z tym fiatem to mam nadzieję na to, że trafi do szerszej dystrybucji i uda mi się go wyrwać za mniej niż 400 zł xdd. A jeśli tak się nie stanie to się zastanowię czy warto kupować. Trochę mnie przyłapałeś na tych dwóch przypadkach ( ͡° ͜ʖ
@Godir17: nie nazwałbym tego celem, ale zbieram wszystkie SW w skali mini-fig, Mario które pasują mi pod podobny kącik Nintendo, kosmiczne i wychodzi na to, że też zacznę filmowe Batmany co być może przerodzi się również w po prostu filmowe bo kusi mnie jeszcze wóz pogromców duchów.

Może kiedyś z kącika SW i Nintedo zrobię spójny MOC, ale to plany na wiele lat do przodu...
Macie jakis swój legowy cel do zrobienia? Ja chciałbym zebrać wszystkie klasyczne duże okręty pirackie i stare zestawy castle(nie licząc tego żółtego gowna), połowa drogi juz za mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Godir17: Zbudować wszystkie modele alternatywne, które do tej pory wstępnie opracowałem. Musiałbym się z pracy zwolnić :)