Wpis z mikrobloga

Ci którzy hejtują Pereza, jestescie jacyś #!$%@?. Mercedes ściągnął Bottasa po intery, ale Pwreza zespół nie ściągnął, więc ten musiał dojechać do mety na slickach. To zespół zepsuł Pérezowi wyścig najpierw pit-stopem na 9 sekund a potem zostawiając go na slickach. Wykopki oczywiście potrafią spokrzecrtylko na tabele, to po co wgl wyścig ogladacie skoro nie rozumiecie tego co sie dzieje na torze?
#f1
  • 10
@zona_komornika: zgadzam się, ogólnie to pomijając kwalifikacje to bardzo dobry wyścig Sergio. Rzeczy niezależne od niego sprawiły, że nie był na podium dziś. Powinni go byli ściągnąć jak miał te 20 sekund przed Lewisem. Na mediumach by go pewnie dogonił i może wyprzedził. Zwłaszcza, ze Lewis bardzo długo był poza DRS Lando więc Perez w końcu by był poniżej sekundy za Lewisem, kótrzy by był bez DRS.
@zona_komornika: Nosz #!$%@?. Perez to ogór, dali mu dobrą strategię, miał P3 nawet po #!$%@? picie. Gdy pojawił się deszcz to byłem zdania, żeby nie zjeżdzał bo wszyscy mówili o kroplach, co najwyżej mżawce. Więc spoko. Ale #!$%@? Perez był przed Alonso i zjeżdzali razem, więc powinien być na P6, a że jest ogórem to jest na P9 i potwierdza swoją ogórowatość, stracił znowu punkty do Bottasa, kótry nie pokazał nic
@LipaStraszna: No super że w 2020 miał dobre wyniki, ale co to zmienia, że w 2021 nie dowozi niczego i mając topowy bolid którym powinien regularnie okupować TOP 4 to ma średnią 8 punktów na weekend? Nie da się nawet zarzucić Redbullowi, że robi z niego psa, bo gość poza Baku i Francją nie potrafił zrobić niczego, żeby wesprzeć Verstappena w walce.
Może jeszcze powiedz, że Raikkonen jest topowym kierowcą, bo
@Tasde: jak dla ciebie Perez pokazał coś jedynie w Baku i Francji, to ja nie za bardzo mam nawet ochotę wchodzić w dyskusje. Dzisiaj nie byk pierwszy raz, jak RBR #!$%@? strategie, to tak na początek.