Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +44
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
#koronawirus #australia
@kitnot: XD
@Simonn23: nie wiem ale na moje to polska powinna juz wojsko wyslac
@Simonn23: A co się dzieje w Australii?
@Simonn23: Widziałem też na przystankach i w aplikacji do biletów, ale nie wiem co w tym złego.
1) światowy spisek mediów niepokazujących tego, co dzieje się w Australii
2) żyjesz w bance informacyjnej i docierają do ciebie zakłamane/zmanipulowane informacje
Jak myślisz, która wersja jest bardziej prawdopodobna i czemu wybierasz wiarę akurat w nią?
Mam ziomka w Australiii mówi ze u niego to nie za to w NZ ….
Taki obraz waszego covidu
@Simonn23: nigdy byczq, jeżeli ci się wydaje, że jest jakiś Kapitan Świat, który rozwiązuje problemy i stoi na straży wolnosci to się burwa grubo mylisz i powinieneś dorosnąć
Komentarz usunięty przez moderatora
* nikt nie zamyka sektora budowlanego w Australii, protesty były w Melbourne. To tak jakbyś powiedział, że zamykają coś w Polsce podczas gdy protesty są tylko w Łodzi.
* Lasy w Polsce też były zamknięte? Gdzie wtedy był świat, czemu nikt nie protestował przeciwko łamaniu praw Polaków? No tak, mimo zakazu wszyscy sobie chodzili. Tak samo jest w Australii.
Po drugie wszystkie te obostrzenia są w NSW i dopiero od połowy