Nie pamiętam czy kiedykolwiek jadłem tak dobry kawałek mięsa 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
Mireczki i mirabelki, mam nadzieje ze sobota mija wam w dobrym nastroju (งⱺ͟ل͜ⱺ)ง jeżeli nie, pisac to coś na to zaradzimy ( ͡º͜ʖ͡º)
/bonusy w komentarzach (งⱺ͟ل͜ⱺ)ง
Nawiązując do tego wpisu o ten jest efekt końcowy, I już wiem że na następną imprezę będę robil takie cudo (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ talerz bym zeżarł gdyby się tylko dało 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@Lorenzo_von_Matterhorn następnym razem dodam wlasnie jak będę już przypiekał albo do podania, ale szczere to nie pamiętam kiedy jadłem coś tak dobrego 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
Zostawiłem sobie trochę do ramen na jutro xD cuuuuudoooo
Szyneczka wychodzi super ale bez grilla albo wędzaka to sam piekarnik nie daje takich fajnych efektów, chociaż jest ok to da się jeszcze lepiej ( ͡º͜ʖ͡º)
Nie pamiętam czy kiedykolwiek jadłem tak dobry kawałek mięsa 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Mireczki i mirabelki, mam nadzieje ze sobota mija wam w dobrym nastroju (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง jeżeli nie, pisac to coś na to zaradzimy ( ͡º ͜ʖ͡º)
/bonusy w komentarzach (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Nawiązując do tego wpisu o ten jest efekt końcowy, I już wiem że na następną imprezę będę robil takie cudo (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ talerz bym zeżarł gdyby się tylko dało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#sousvide #gotowanie #dwudzionek #gotujzwykopem #jedzenie i oczywiście tag autorski (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง : #glodnyjakwilk
Ale jak byś się mógł wgryźć w kawałek, to bajka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rozowa nie lubi medium, nic nie poradzę 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ ja to bym z paczki zeżarł xD bez gotowania
Zostawiłem sobie trochę do ramen na jutro xD cuuuuudoooo
Szyneczka wychodzi super ale bez grilla albo wędzaka to sam piekarnik nie daje takich fajnych efektów, chociaż jest ok to da się jeszcze lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kup sobie palnik. Generalnie to druga opcja must have do kuchni obok rzeczy do suwida.