Aktywne Wpisy
gustowny_dzikus +347
Odnowienie ślubu to damage control Anki bo boi się że bankomat wprowadzi limity jak w końcu się zorientuje kto jest robiony
#lewandowski #p0lka
#lewandowski #p0lka
mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po kryjomu jadam obiady u mojej mamy, bo żona nie umie albo nie chce smacznie gotować. Gotuje jakieś jednogarnkowe gówno, które mi nie smakuje. Wiele razy się z nią kłóciłem w tej sprawie, ale ona ma #!$%@?.
Przed ślubem też taka była, ale myślałem że najwyżej będziemy gotować osobno. Z tym, że teraz pracuję po 12h i jestem zbyt mocno zmęczony, żeby sobie coś upichcić po pracy szczególnie że
Po kryjomu jadam obiady u mojej mamy, bo żona nie umie albo nie chce smacznie gotować. Gotuje jakieś jednogarnkowe gówno, które mi nie smakuje. Wiele razy się z nią kłóciłem w tej sprawie, ale ona ma #!$%@?.
Przed ślubem też taka była, ale myślałem że najwyżej będziemy gotować osobno. Z tym, że teraz pracuję po 12h i jestem zbyt mocno zmęczony, żeby sobie coś upichcić po pracy szczególnie że
Jak jest teraz z #kredythipoteczny , łatwo można dostać taki z wkładem własnym 10%, czy raczej wszędzie już wymagają 20% ?
W ostatnim czasie zamieściłem kilka szczegółów poradników w temacie kredytu. Warto żebyś tam zajrzał. Kwestie niskiego wkładu własnego także rozpatrywałem.
@flex od dłuższego czasu nie jest to ubezpieczenie, banki zmieniły konstrukcje ofert. Po prostu wyższa marża na cały okres kredytu, oczywiście później z perspektywą, że kredyt warto przenieść, jest to jedyna słuszna taktyka. Najczęściej można to zrobić po roku-dwóch.
@kipowrot jak najbardziej 10% wkładu wystarczy, trend jest odwrotny do tego który
@droetker4: Aktualnie sytuacja wygląda inaczej. W zależności od banku przy 10% wkładu własnego występuje obecnie:
-wyższa marża przez cały okres kredytowania i bezpłatne ubezpieczenie niskiego wkładu własnego,
-wyższa marża i płatne ubezpieczenie niskiego wkład własnego,
-marża bez zmian i płatne ubezpieczenie niskiego wkład własnego.