Wpis z mikrobloga

Czaicie tę propagandę na majonez kielecki?
nasz polski, jedyny taki dobry, drugiego takiego nie ma xD
jestem właśnie mieszkańcem Kielc
pewnego sobotniego popołudnia poszedłem do biedronki właśnie po majonez inne rzeczy
patrze po półkach i widzę majonez, łapię pierwszy lepszy z helmansa, wydaje się, że to porządna firma
nawet nie włożyłem do koszyka i widzę jak biegnie do mnie ktoś z obsługi sklepu krzycząc
- o ty kur.wa gn.oju, zostaw to
podbiegł do mnie i wyrwał mi słoik z reki po czym odstawił
- co jest, weź ten nasz kielecki, dobry jest, ten z helmansa to atrapa, to ma stać tutaj tylko
popatrzyłem się na niego dziwnie po czym wybiegłem ze sklepu nic nie kupując, więcej tam nie pójdę
jakby tego było mało
okazało się, że w mojej wsi każdy mieszkaniec będzie zaopatrywany za darmo w paletę majonezu kieleckiego xD
ja p------e, mówią, że produkcja jest na takim poziomie, że podaż jest tak wysoka, że postanowili dla regionu dawać za darmo, lepiej, kazali nam majonez jeść ze wszystkim xD chcesz się napić wody? proszę bardzo, ale k---a z łyżeczką majonezu, to co się tu o--------a to przechodzi ludzkie pojęcie
minął weekend i to co ujrzałem przeszło moje wszelkie oczekiwania
samoloty, które startowały na lotnisku w Masłowie zrzucały zaopatrzenie w suchy prowiant sponsorowany przez Społem Kielce xD przysmak świętokrzyski, żeby to jeszcze k---a dobre było, kiedy to smakuje jak karton
a co na to nasz prezydent Lubawski?
a no przebrał się za wielki słoik majonezu i biega wykrzykując, że Kielce to majonezowe miasto xD
przed tym nie ma ucieczki

Chyba #pasta #humor
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach