Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +1408
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
źródło: image
Pobierz
oficjalniemartwa +702
User @Mega_Smieszek mnie zainspirował dziś memem o babciach.
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
źródło: temp_file8693335644001318876
Pobierz

Czesto jakis mirun pisze o tym jakie to mieszkanie deweloperskie kupil i jak to mu madka i je babelki niszczy zycie, gdzie (chyba?) jest to wina cebulactwa i zakupu gownonieruchomosci z marnym stropem.
Chciałbym wybudować dom piętrowy z poddaszem użytkowym (3 kondygnacje), w zasadzie kazda chcialbym wynajmowac na bookingu ze wzgledu na lokalizacje nad morzem, chcialbym zeby ludzie mieli namiastke prywatnosci i nie bylo slychac tupania, co polecacie?
Jedna firma mi wmusza rector (tansza trevia?) pls ewentualnie jakies wyciszenia, ale to jest chyba najtanszy strop i najglosniejszy?
#budowadomu #budujzwykopem #budownictwo
@programista15cm: bo rector ma fajne umowy prowizyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak zrobisz porządnie podłogę pływającą z zastosowaniem przekładki przyściennej to rodzaj stropu będzie sprawą drugorzędną (no może oprócz drewnianego).
@programista15cm: serio sie tym przejmujesz? Ludzie na wakacje nie jada zamykac sie w klatce. Jak ktos zrobi dobra impreze pietro nizej/wyzej to i tak bedzie wszystko slychac.
Owszem zarobie % duzo mniej niz gdybym #!$%@? domkow z dykty i przyjmowal beneficjentow 500+, ale pasuje mi taki model biznesowy, sprawdza mi sie to do tej pory, mam ciekawych kontrahentów i nie uzeram sie z debilami tak czesto jak konkurencja - u ktorej sam bywam
czyli strop lany i podloga plywajaca?
prawde mowiac kasy nie mam wlasnie xD ale cos skrecam powoli