Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@zielony88: ja próbuję różnymi wcierkami zagęścić zakola i ledwo widzę jakieś efekty, więc o ile nie jest to dosłownie magiczna mikstura, to nie wróżę sukcesów ;)
Na przeszczep też masz wg mnie za mało włosów, a myślałeś może o systemie uzupełnienia? Może trochę beka, bo „peruka” albo „tupecik”, ale efekt wizualny jest zajebisty
Pobierz Fluoo - @zielony88: ja próbuję różnymi wcierkami zagęścić zakola i ledwo widzę jakieś...
źródło: comment_1632289002xSZXBm3lEWB0z8PLZFdIDq.jpg
@zielony88: ziomek wrzuć na luz, cała masa ludzi, z którymi współpracuję - co ciekawe w większości są na wysokich stanowiskach typu dyrektorzy, managerowie - to ludzie łysi bardziej niż Pazdan. Same włosy to nie wszystko, zamiast psychicznie się zadręczać łysiną może pomyśl o innych aspektach wizerunku typu zdrowe zęby i świeży oddech, twarz (czy nie jesteś zaniedbany np. przez pryszcze), to jak się ubierasz. Ja jak widzę często kogoś, kto jest
@Lepper3001: dutasteryd + RU + minox + mikronakluwanie, tutaj juz sam finek nie pomoże. Najwazniejsze jest to by zagęścić górę, resztę ubytkow mozna zawsze uzupełnić przeszczepem. Cebule i jakieś smierdzacy syf sobie odpuść, to kompletnie nie zadziala. Z takiego placka.mozna uzyskać odrost, ponizej film do kanalu goscia, ktory uzyskał duzo samym minoksem:
https://youtu.be/_QwfP1WPCus
Powodzenia, będę trzymał kciuki.