Aktywne Wpisy
MattBoi +17
Obserwacja po ponad roku wojny. Jeżeli ktokolwiek byłby w stanie poświęcić swoje życie za kraj w którym akurat się urodził, po obserwacji tego co dzieje się na ukrainie wniosek jest jeden - jest idiotą. Zobaczcie jak bezużytecznym kawałkiem truchła stają się tysiące orków i ukrów, jedni giną z przymusu, drudzy często z jakiejś zaprogramowanej w ich głowach tragiczno-bohaterskiej idei patriotyzmu. Koniec końców kończą jako nawóz albo jako desperaci bez rąk i nóg
Pytanie do ekspertów wojennych.
Jak wyglądałby działania pod Bachmutem gdyby walczyć zaczęło NATO/USA?
Nie chodzi mi jakąś teorię, że wjadą na Ukrainę ale techniczne strony związane z atakiem, walką, itd.. armii dysponującej sprzętem i możliwościami NATO/USA.
Przerwa w meczu. Drużyny schodzą do szatni. Ale po przerwie zamiast Ukrainy wychodzi na blisko NATO/USA.
Co najpierw? co później? co dalej? chodzi mi o scenariusz walki, samoloty, drony, czołgi, lasery, bajery :)
#wojna #ukraina #
Jak wyglądałby działania pod Bachmutem gdyby walczyć zaczęło NATO/USA?
Nie chodzi mi jakąś teorię, że wjadą na Ukrainę ale techniczne strony związane z atakiem, walką, itd.. armii dysponującej sprzętem i możliwościami NATO/USA.
Przerwa w meczu. Drużyny schodzą do szatni. Ale po przerwie zamiast Ukrainy wychodzi na blisko NATO/USA.
Co najpierw? co później? co dalej? chodzi mi o scenariusz walki, samoloty, drony, czołgi, lasery, bajery :)
#wojna #ukraina #
#lapalma #wulkan
Relacja live