Wpis z mikrobloga

Czas na kolejne #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania trzy zestawy kosmetyków samochodowych & gadżetów (na zdjęciu).

Co zrobić, aby wygrać? Pokaż w komentarzu swoją ulubioną rajdówkę - rajdówkę marzeń, uzasadniając dlaczego akurat tę wybrałeś. Zestaw nagród otrzymują dwie osoby z największą liczbą plusów oraz jedna wybrana przez zespołowe jury. Plusy zbieramy do 26.09.2021, do godziny 20:00.

Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rozdajo #konkurs #motoryzacja #rajdy #rajdy24 #samochody
KajetanKajetanowicz - Czas na kolejne #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania trzy zestawy k...

źródło: comment_1632240443CqTXQdU38YATJYXA77MXZ5.jpg

Pobierz
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KajetanKajetanowicz: Citroen DS3 w wersji RRC i WRC. Jakie to śliczne było, zwrotne, co wyczyniali z nimi Loeb, Ogier, Solberg, a nawet Bottas i Raikkonen, czy też Kubica wygrywając WRC2. Tak się zakochałem w tym aucie, że w Richard Burns Rally tym śmigałem... ()
luki_98 - @KajetanKajetanowicz: Citroen DS3 w wersji RRC i WRC. Jakie to śliczne było...
  • Odpowiedz
@KajetanKajetanowicz : ulubionych rajdówek mam tyle ile ich generacji ale wybrałem Polo R WRC 2017 nie bez powodu. Po 21 latach VW wróciło z modelem Polo do WRC prosto na szczyt (grzechem byłoby nie wspomnieć o fenomenie Ogiera, który był wstanie wykorzystać potencjał samochodu w 100%). Pamiętam jak FIA ogłosiła zmiany w przepisach, że samochody będą mocniejsze, szersze, szybsze i pierwsze zdjęcia/filmy z testów. Euforia. Nadszedł listopad 2016 i ogłoszenie przez
Esharellek - @KajetanKajetanowicz : ulubionych rajdówek mam tyle ile ich generacji al...

źródło: comment_1632307545mU5xvm2gJ1RoiHzmHdDZJW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz