Chciałabym sobie kupić szlafrok, taki długi, cieplutki, obszerny, najlepiej z kieszenią, miękkim paskiem. I żeby był tani. Żebym po wieczornej kąpieli po nałożeniu szlafroka czuła się tak mieciusio i komfortowo jak kotek. Żebym zasypiała po 3 sekundach na stojąco w łazience. I żeby był tani. Kiedyś taki miałam, nie wiem co się z nim stało. Pamiętam, że strasznie gubił włókna, jeden energiczny ruch w szlafroku i trzeba było odkurzać białe niteczki i puch. Ale fajny to był szlafrok. Dostałam go za darmo. Był do samej ziemi. #gownowpis #szlafrok
@PyraPrzeznaczenia dużo szlafroków jest w lumpeksach i wtedy wiesz jak się zachowuje po czasie bo już jest stary albo właśnie w Jysk są i w Lidlu też są dobre
@zastuj a ja lubię lumpeksy mam jeden zajebisty i będę bronił nawet szlafroków mimo że ich nie używam bo ja wiejski chłop powiatowy nie dla.mnie dobro luksusowe
@vieniasn ja też lubię zajrzeć do lumpika, bliżej mnie są takie niewielkie i totalnie podłe zawsze jak mam chęć pogapić się na ubrania i roztrwonić pieniądze to idę do lumpika, mój zapał nieco gaśnie jak trafiam na 140 wstrętnych szmat, a jak jednak znajdę coś ciekawego to wydam 7 zł
dalej ode mnie jest taki większy lumpik, taka prawie sieciówka, im dalej od dnia dostawy tym mniej ciekawych rzeczy i niższe ceny
@vieniasn koło mnie też jest taki tani, ale tam po prostu ciężko coś znaleźć chociaż jak kiedyś znalazłam jedną bluzkę to była moją ulubioną dopóki nie wkręciła się w mechanizmy pralki i nie porwała
@Inguz @vieniasn @BeachYes W internecie nie bardzo mogę znaleźć jak wyglądałby taki z pepco, ale jutro chyba i tak idę do pepco, bo są tanie spodnie dresowe i mam chęć na nie, żeby po domu mieć w czym chodzić. To przy okazji zobaczę jakie są szlafroki. Ale w w jysk już obejrzałam w internecie i są bardzo fajne i nawet jest promocja jakaś. Więc jeszcze zbadam sprawę, jeszcze też rzucę okiem na
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Kiedyś taki miałam, nie wiem co się z nim stało. Pamiętam, że strasznie gubił włókna, jeden energiczny ruch w szlafroku i trzeba było odkurzać białe niteczki i puch. Ale fajny to był szlafrok. Dostałam go za darmo. Był do samej ziemi.
#gownowpis #szlafrok
@PyraPrzeznaczenia: uczciwa cena
@vieniasn: bardzo fajna opcja wystarczy wyciągnąć ze środka martwą babcię opcjonalnie uprać i puścić do lumpa co się ma na śmietniku marnować
@PyraPrzeznaczenia: ʕ•ᴥ•ʔ
zawsze jak mam chęć pogapić się na ubrania i roztrwonić pieniądze to idę do lumpika, mój zapał nieco gaśnie jak trafiam na 140 wstrętnych szmat, a jak jednak znajdę coś ciekawego to wydam 7 zł
dalej ode mnie jest taki większy lumpik, taka prawie sieciówka, im dalej od dnia dostawy tym mniej ciekawych rzeczy i niższe ceny
@zastuj proszę nie szkalować lumpeks bo odłożę 1000 panoramicznych albo użyje jako narzędzia zbrodni ale bronie tylko jeden lumpeks reszty nie
chociaż jak kiedyś znalazłam jedną bluzkę to była moją ulubioną dopóki nie wkręciła się w mechanizmy pralki i nie porwała
@vieniasn
@BeachYes
W internecie nie bardzo mogę znaleźć jak wyglądałby taki z pepco, ale jutro chyba i tak idę do pepco, bo są tanie spodnie dresowe i mam chęć na nie, żeby po domu mieć w czym chodzić. To przy okazji zobaczę jakie są szlafroki. Ale w w jysk już obejrzałam w internecie i są bardzo fajne i nawet jest promocja jakaś. Więc jeszcze zbadam sprawę, jeszcze też rzucę okiem na